REUZ 1 en 2 halen nacompetitie!

Wat deed het pijn aan de ogen; het spel van REUZ 1 op bezoek bij Futsal Hoogeveen. Een punt was nodig om nacompetitie veilig te stellen. Daar leek het bijna 40 minuten niet op. De equipe van Mike Baalmans keek tegen een 4-1 achterstand aan. Met hangen en wurgen werd het uiteindelijk nog 5-5, wat voldoende was om te spelen voor promotie naar de Eerste Divisie. Daarmee mag ook REUZ 2 meedoen aan de nacompetitie voor promotie naar de Topklasse F. Het Powerhouse won zelf op bezoek bij Drs. Vijfje 3, dat er weinig zin in had. Het werd 1-16.

Het begin in een sfeerloos Activium was nog niet eens heel slecht. Via Patrick Steenbergen kwamen de Vriezenaren op 0-1. Daarna ging alles mis wat mis kon gaan. ”Hoogtepunt” waren de twee overtalsituaties waarbij Hoogeveen, met een man minder dus, ook twee keer wist te scoren. Met de 4-2 via Roel Grootjans leek het geloof terug te komen, maar de 5-2 volgde snel. Achtereenvolgens Tim van Huffelen, Patrick Berends en Patrick Steenbergen scoorden kort achter elkaar. Het betekende een eindstand 5-5. Daar is dan ook alles mee gezegd.

Positief is dus dat beide REUZ-teams de nacompetitie in gaan. Het begin zou 26 april moeten zijn. Op een ongelukkige Koningsavond zou REUZ 1 het als het goed is moeten opnemen tegen OS Lusitanos, herkanser van de 1e Divisie, uit Amsterdam. REUZ 2 zou volgens het schema Waterpoort Boys uit Sneek treffen. Nadere info volgt hopelijk snel!

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *