REUZ 1 maatje te klein voor Lusitanos

Lusitanos-uit. Altijd lastig. Om nog iets aan het thuisvoordeel te hebben was de opdracht om niet te dik te verliezen. Zonder T/C die geniet van een welverdiende vakantie was er ruimte voor een supporter. En gezien de fysieke gesteldheid hebben we van deze supporter, Remco Vermeer, ook maar gelijk een speler (dus debutant in REUZ 1) gemaakt. En voor de volledigheid ook maar chauffeur voor de terugreis. Win-win-win situatie zeg maar.

Het complex in Amsterdam-west was niet onaardig. Met negen man sterk was er een prima begin. Tim van Huffelen opende de score na weifelend optreden van de Amsterdamse doelman. We zaten er lekker in. Dat was vijf minuten later totaal anders. Roy de Bruin maakte inderdaad een overtreding. Maar een rode kaart? Waanzin. Blijkbaar moeten alle Amsterdamse ploegen worden geholpen dit seizoen door de KNVB. In ieder geval was de wedstrijd wel gespeeld. Met een man minder werd het 1-1. En Lusitanos liep rustig uit, met tussendoor nog een treffer van Patrick Steenbergen. Uiteindelijk wonnen de Amsterdammers terecht met 8-2.

Positief? De derde helft in het centrum was uitstekend. Evenals de chauffeurs op de heen- en terugweg. Tegen 05:30 uur werd het bordje Vries bereikt, met een zware zaterdag als gevolg. Maandag wacht de return in El Campo om 21:00 uur. Dinsdag volgt nog de uitspraak van de tuchtzaak van Lusitanos. Benieuwd wat er met de Amsterdammers gaat gebeuren…

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *