REUZ 1 uitgeschakeld in nacompetitie

Met opgeheven hoofd kan REUZ 1 de nacompetitie voor promotie naar de Eerste Divisie verlaten. Lusitanos was over twee duels simpelweg te sterk. In de eigen El Campo was het verschil minder groot dan afgelopen vrijdag: de Amsterdammers zegevierden dit keer met 2-5.

Er was wederom een prima begin voor REUZ, dat via REUZ 2-er David Koops op voorsprong kwam. REUZ was sterker en de bezoekers kregen geen vat op de Vriezenaren. Na de 1-1 van Lusitanos had REUZ op 2-1 moeten komen. Patrick Steenbergen kreeg de bal echter niet in het vijandelijk doel. En waar hij aan de Vriezer-kant niet viel, werd goalie Rolf van Wijk wel gepasseerd. Wederom aan de hand van sterspeler Orville Stoc liep Lusitanos uit naar 1-3.

Na rust probeerde REUZ het wel weer. En die inzet werd beloond. Melvin Nuwolt rondde een prima counter beheerst af. Met vervolgens een overtalsituatie had de ploeg van Mike Baalmans weer een kleine kans om in de wedstrijd te komen. Dat lukte niet en met de opvolgende gele kaart van Koops gooide Lusitanos het duel op slot. Na de 2-4 werd het ook nog 2-5.

Met wat geluk had een volgende ronde er misschien ingezeten. Erg is het zeker niet: de Topklasse past beter bij REUZ 1 dan de 1e Divisie. Volgende jaar nieuwe ronden, nieuwe kansen.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *