Berends en Liewes stoppen bij REUZ 1

Patrick Berends en Rob Liewes zwaaien af bij REUZ 1. Beide kiezen voor een lager team binnen de vereniging. Berends is een REUZ 1-er van het eerste uur. Met 254 wedstrijden in het vlaggenschip gaat er een schat aan ervaring verloren voor de Vriezenaren. In die 254 caps wist Robinho 114 keer te scoren. Niet alleen gaat er met Berends een routinier afzwaaien, als publiekslieveling laat hij een behoorlijk gat achter.

Liewes heeft ondanks zijn 25 jaar ook een lange staat van dienst bij de REUZen. Met liefst 184 wedstrijden doet Rooie weinig onder voor de dertigers die het vlaggenschip inmiddels herbergt en kan de linkspoot met recht worden gezien als jonge routinier. In 184 duels scoorde Liewes 47 keer. Zowel Berends als Liewes pakten beide twee keer de noordelijke beker.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *