REUZ 1 versterkt zich met Yettefti en Tuinman

REUZ 1 heeft twee waardige vervangers gehaald voor de gestopte Patrick Berends en Rob Liewes. Van Drs. Vijfje heeft REUZ 1 zich versterkt met de behendige Yassine Yettefti. Afgelopen seizoen was hij goed voor negen goals, een seizoen eerder scoorde hij 17 goals voor de studenten. Op het veld kwam Yettefti uit voor het Leeuwarder Lions ’66, komend seizoen gaat hij spelen voor vv Groningen.

Van ACV komt Rik Tuinman over. Tuinman speelt bij de Hoofdklasser als verdediger en kenmerkt zich als technisch vaardige speler. Trainer/coach Mike Baalmans is uiteraard blij met de aankopen en weet zeker dat de Vriezenaren komend seizoen weer een rol van betekenis gaan spelen in de Topklasse F. Uiteraard wenst REUZ beide spelers veel succes én plezier!

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *