Voorbereiding REUZ 1

De zaalvoetballers van REUZ 1 beginnen op 23 augustus aan de voorbereiding. In eigen huis komt om 20:00 uur Real Camaradas op bezoek. Een vernieuwd Real, komend seizoen uitkomend in de Hoofdklasse, met een aantal gestopte routiniers, met nieuwe jeugdige aanwas en wederom onder leiding van Bert Barelds. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter van Gils. Een week later, op 30 augustus, bestaat ook nog een mogelijkheid tot oefenen. Er kan wederom gespeeld worden in El Campo, bij interesse horen wij gaat graag.

Weer een week later gaat het om het eggie. En niet zo maar eentje. Voor de landelijke beker komt Leekster Eagles op bezoek. Bij voorbaat al een heerlijk affiche en een om in de agenda te zetten!

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *