REUZ 1 maat te klein voor Eagles

Het REUZ-publiek in El Campo moest er nog even aan wennen: zuivere speeltijd en onder andere 10 meter trappen bij zes en meer overtredingen. Het maakte REUZ 1 tegen Leekster Eagles 1 tot een avondvullend programma, waarbij het duel zeker anderhalf uur heeft geduurd. Hierin was in ieder geval duidelijk dat de adelaren van coach Martijn Alssema een klasse beter waren dan die van REUZ.

De Leeksters waren simpelweg fitter en beter. Het maakte dat het geen moment een wedstrijd was betreffende de voorronde van de landelijke beker. Al snel stond het al 0-4 voor de withemden. Liet REUZ helemaal niets zien? Zeker wel. Patrick Steenbergen en Jelle Wichers waren beide het eindstation van prima doelpunten.

Na een 2-7 ruststand was de schade in de tweede helft minder. Leek kon er nog vier goals bij optellen, de Vriezenaren verdubbelde. Yassine Yettefti scoorde zijn eerste officiële treffer en Steenbergen maakte een 10 meter trap.

De focus kan dus weer op de Topklasse F en de districtsbeker. Volgende week vrijdag gewoon weer het oude concept. Aftrap 21:00 uur, tegenstander nieuwkomer Beilen.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *