REUZ 1 en Beilen delen de punten

Een terechte puntendeling was het resultaat van REUZ 1 tegen Beilen 1. Nieuwkomer Beilen begon goed in Sporthal De Kamp: voor rust liepen de bezoekers uit naar een 0-2 voorsprong. Deze verdween als sneeuw voor de zon in de tweede helft. Amper twee minuten gespeeld had de brigade van Mike Baalmans weer orde op zaken gesteld.

Allereerst werd een overtal benut door debutant Yassine Yettefti. Niet veel later was dezelfde Yettefti dichtbij de gelijkmaker. De rebound kwam terecht bij Patrick Steenbergen en hij rondde keurig af. Vervolgens kreeg Yettefti de gele prent te zien van scheidsrechter Hadders. Beilen profiteerde optimaal met een treffer. Vlak voor tijd kwam REUZ wederom langs zij. Tim van Huffelen scoorde met zijn verkeerde been. Komende vrijdag op naar Leek, waar v.v. Westerkwartier wacht.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *