Identiek duel voor REUZ 1 bij Westerkwartier

Vorige week speelde REUZ 1 3-3 thuis tegen Beilen en is het twee keer teruggekomen van een achterstand. Bij v.v. Westerkwartier, in Sportcentrum Leek, niet anders. Andermaal keek de selecao van Mike Baalmans snel tegen een 2-0 achterstand aan. Twee keer niet opletten en niet goed dekken.

Andermaal kwam REUZ 1 terug. Yassine Yettefti vlak voor rust met de anschluss, Patrick Steenbergen na rust met de gelijkmaker. Wederom geel, dit keer Steenbergen, zorgde voor weer een voorsprong van de opponent. Vlak voor tijd toch nog de, volledige terechte overigens, gelijkmaker van Steenbergen. Een leuke pot zaalvoetbal, een prima leidende scheidsrechter en een 3-3 eindstand. Dat laatste schiet nog niet echt op. Komende vrijdag thuis tegen Drs. Vijfje.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *