RABO ClubSupport: Stem op REUZ!

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo ClubSupport speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt € 150.000 beschikbaar! Natuurlijk doet ook REUZ mee aan de Rabo ClubSupport!

Stemmen

Van vrijdag 27 september t/m donderdag 10 oktober mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard!

Oproep om te stemmen (ook familie en kennissen)

Het is voor REUZ belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor materialen. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan REUZ tijdens de Rabo ClubSupport Campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op deze website!

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *