In memoriam: Ubel Tolner

Vandaag hebben wij de verdrietige mededeling gekregen dat onze oud voorzitter en erelid Ubel Tolner op 70-jarige leeftijd in zijn slaap is overleden. Ubel was samen met Roel ter Steege de oprichter van onze mooie zaalvoetbalvereniging in 2000. Jarenlang zwaaide Ubel vol trots en passie de scepter en waar REUZ met drie teams begon, floreerde en groeide de vereniging zelfs tot negen teams.

Na zijn afscheid als voorzitter in 2016 bleef Ubel nauw betrokken bij de vereniging. Als sponsor van verschillende teams, maar ook als organisator en donateur van de afsluitende traditionele barbecue. Verschillende contacten met sponsoren liepen ook nog steeds via Ubel. Waar hij kon bood hij de helpende hand.

Ubel was net verhuisd vanuit Vries naar Assen en was nog steeds samen met zijn vrouw Alida beheerder van Sportcafé De Kamp, waar zijn zoon Steven in dienst bij hem was. Ook hier was Ubel een graag geziene gast en hielp hij Steven achter de bar als dat nodig was.

We zullen Ubel zeer missen en we wensen zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en de familie heel veel sterkte.

Namens het voltallige bestuur,

Jeroen Stelling

Uiteraard komen de REUZ-wedstrijden deze week te vervallen.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *