Teleurstellende nederlaag REUZ 1

Afgelopen vrijdag stond REUZ 1 versus Hoogeveen 1 op het programma. Duels die vaak garant staan voor spannende wedstrijden en veel goals. Zo ook vrijdag, waarbij de Vriezenaren goed uit de startblokken kwamen. Patrick Steenbergen was de maker van de 1-0.

Daarna kwamen de blauwhemden beter in het spel. REUZ verdedigde ronduit slap en dat resulteerde in twee tegentreffers. Voor rust stelde de ploeg van Mike Baalmans orde op zaken door de stand weer in evenwicht te brengen. Wederom Steenbergen scoorde.

Ook na rust zat er weinig verschil tussen beide ploegen. REUZ was hierbij de ploeg die als eerste (en laatste) scoorde. Steen maakte er nog wel 3-2 van, maar daarna werden de bezoekers de bovenliggende partij. Bovendien was het verdedigend werk van REUZ nog steeds niet goed, wat maakte dat Hoogeveen simpel uit kon lopen naar 3-3, 3-4, 3-5, 3-6 en 3-7. Het moet en zal komende woensdag, op bezoek bij Frisia, een stuk beter moeten.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *