Eindelijke weer zege REUZ 1

Na vier achtereenvolgende nederlaag hebben de zaalvoetballers van REUZ 1 eindelijk weer eens drie punten gepakt. En die punten zijn broodnodig ook: zo krijgt REUZ even weer wat lucht in de gevarenzone. Futsal Dragten moest eraan geloven afgelopen vrijdag in El Campo.

Duels tussen de Vriezenaren en de Friezen zijn op papier doorgaans vrij eenvoudig te voorspellen. De thuisploeg wint. Tenminste dat wijzen de resultaten uit het verleden uit. Vorig seizoen kwam daar verandering toen prompt REUZ voor het eerst in De Drait won.

Vrijdag in Vries gebeurde er wat dat betreft dan ook weinig spannends. Gezien de wedstrijd niet. Dat was een spannende, waarbij beide ploegen tot de 4-4 gelijk op gingen. De bezoekers kwamen hierbij als eerste op voorsprong, REUZ nam vervolgens het heft in handen dankzij treffers van Roy de Bruin, Patrick Steenbergen en Yassine Yettefti.

Na de gelijkmaker van Dragten liep REUZ uit naar een 9-4 overwinning. Wederom De Bruin en Steenbergen twee keer, Yettefti en Bram Bessem waren de Vriezer schutters.

Zo op het eind van 2019 een lekker einde van het jaar. In 2020 gaat de Topklasse F weer verder.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *