Winst op Herauten, woensdag vs Hoogeveen

Afgelopen vrijdag zegevierde REUZ 1 ruimschoots in eigen huis. De Vriezenaren waren met 7-0 te sterk voor directe concurrent De Herauten. Daarmee heeft de ploeg van Mike Baalmans een mooie stap gezet richting lijfsbehoud. Woensdag, als de ploeg de lastige uitwedstrijd bij Hoogeveen speelt, kan het er nog beter uitzien.

De REUZen speelden vrijdag een prima pot. De tegenstander uit Burgum had het drukker met de scheidsrechter dan met het spelen van een zaalvoetbalwedstrijd. REUZ profiteerde dankbaar en kon spel uitlopen naar een 3-0 voorsprong, dankzij treffers van Yassine Yettefti, Tim van Huffelen en Patrick Steenbergen.

Een offensief na rust sloeg REUZ af, waarna nog eens vier treffers volgden (van Huffelen, Grootjans en twee keer Steenbergen). Nog positiever is dat de goals niet een keer eenvoudig aan de andere kant vielen. De ”nul” dus voor goalie Rolf van Wijk en dat is dit seizoen voor het eerst.

Woensdag als gezegd in Hoogeveen, aftrap om 20:00 uur.