Rik Tuinman stopt bij REUZ 1, rest blijft

De carrière van Rik Tuinman beperkt zich tot één seizoen. De Assenaar keert terug naar waar zijn roots liggen: ACV. De technisch begaafde verdediger kwam afgelopen seizoen 13 keer uit voor het vlaggenschip. Eén keer schoot hij daarin raak: in de laatste wedstrijd tegen Hoogeveen. Namens REUZ bedankt voor je inzet en veel succes komend seizoen bij de Assenaren!

Op het vertrek van Tuinman na blijft de selectie verder intact. Dat betekent dat Mike Baalmans (de langstzittende coach in het noordelijke zaalvoetbal heeft zelf ook weer een jaar verlengd) ook dit seizoen kan beschikken over een ervaren en geroutineerde ploeg.

Met op de goal natuurlijk Rolf van Wijk. Achterin zijn Tim van Huffelen en Roel Grootjans de vaste namen. Daarbij ook de naam Patrick ‘Robinho’ Berends. Hij zal ook dit seizoen het spelen in REUZ 5 en REUZ 1 combineren zoals het een echte atleet het betaamt. Als allrounders kunnen Roy de Bruin en Björn Tooren zowel voor- als achterin spelen. En voorin moeten Melvin Nuwolt, Yassine Yettefti en Patrick Steenbergen voor de goals zorgen.

Ook in de overige staf zijn er geen mutaties: Geert Been als assistent scheidsrechter en Danny Luycke als materiaalman.