Slecht REUZ 1 verliest van Hoogeveen

Als je na 18 seconden de bal niet hebt geraakt en wel met 1-0 achter staat kun je concluderen dat je een slechte start hebt. Het overkwam REUZ 1 gisteravond op bezoek bij Futsal Hoogeveen, één van de vermoedelijke hoogvliegers in de Topklasse F. Met zes uit twee had de ploeg van Mike Baalmans gehoopt goede zaken te kunnen doen, het liep echter anders.

Overal was er gewoonweg te weinig van. Scherpte voor de goal, omschakeling en te eenvoudige tegengoals zorgden al snel voor een 3-0 achterstand. Na rust bood de 3-1 van Patrick Steenbergen na een perfecte pass op maat van Tim van Huffelen nog enigszins hoop, maar deze vervloog al snel weer na de rappe 4-1.

Ook de 4-2 uit een strafschop van Björn Tooren gaf weer een kleine bevlieging, maar vreemde gele kaarten gooiden roet in het eten. Het zorgde ervoor dat Hoogeveen de zege definitief kon binnenslepen (6-3). REUZ’ derde om des keizers baard was er wel een om in te lijsten: Tooren liet zijn befaamde traptechniek zien met een verwoestende uithaal.

Een kansloze avond dus in Hoogeveen. Volgende week vrijdag kans op revanche in eigen huis. Dan wacht De Herauten.