REUZ weer klaar voor nieuwe seizoen

Het is even een tijdje stil geweest rondom REUZ. Logisch ook; er was geen zaalvoetbal. Desondanks heeft men achter de schermen niet stilgezeten. Er is positief nieuws te melden en helaas ook minder positief. Het positieve komt in ieder geval vanuit het vlaggenschip. De selectie, zoals deze afgelopen seizoen was, blijft intact. Als versterking is verder Sietse Wichers van REUZ 2 aangetrokken. Hiermee hoopt REUZ 1 de succesvolle start van afgelopen seizoen een positief vervolg te geven in de Topklasse F. Op 30 juni komt REUZ 1 in actie op het Toptoernooi van Drs. Vijfje.

Het minder positieve nieuws is het uiteenvallen van Powerhouse REUZ 2. De ooit zo succesvolle equipe, zelfstandig opgewerkt naar de Hoofdklasse, die afgelopen seizoen uitkwamen in de 2e klasse valt uiteen door onder andere verhuizingen. Daarmee komt er een einde aan een prachtig zaalvoetbaltijdperk, welke eigenlijk had moeten eindigen in de bekerwinst in 2018. Helaas mocht dat niet zo zijn, gezien de afgelaste bekerfinale.

Wel positief is dat de overige teams gewoon doorgaan. Dat betekent dat REUZ 3 (gaat komend seizoen verder als REUZ 2) actief is op vrijdag in de 3e klasse, REUZ 4 (Team Cassie), onder de nieuwe naam REUZ 3, op maandagavond speelt, REUZ 5 (dus volgend seizoen REUZ 4)(ofwel de oldies) afwisselend op maandag en vrijdag thuis spelen in de 4e klasse en REUZ 6 (dus REUZ 5) talententeam op vrijdagavond in de 4e klasse speelt.

Vrijdagavond was de onofficiële opening van het nieuwe seizoen: het nieuwe REUZ 2 versloeg het nieuwe REUZ 5 met 7-3.