REUZ 1 start met zege bij Eagles 2

Met een 2-4 zege in het adelaarsnest is REUZ 1 de Topklasse F prima begonnen. Leekster Eagles 2 bleek in Sportcentrum Leek een maatje te klein voor de ploeg uit Vries, al boden de jonge adelaren prima weerstand door de ruimte klein te houden en daar had de Vriezer equipe het nog behoorlijk lastig mee.

Pas tien minuten voor tijd was er een klein gaatje geslagen, wat voldoende was voor de uiteindelijke zege. Voor rust werd de ban al gebroken door Patrick Steenbergen, maar uit één van de spaarzame Leek-kansen volgde al snel de gelijkmaker. Met de 1-2 en 1-3 van Steenbergen was het duel wel gespeeld, al kwam Leek in de slot minuut toch nog op 2-3. Uit de daaropvolgende aftrap zorgde REUZ toch nog weer voor een marge van twee. De mooiste aanval van het duel werd op aangeven van Sietse Wichers afgemaakt door Steenbergen.

Geen sprankelend begin dus voor de ploeg van Mike Baalmans, maar wel een prima zege bij Leek. Volgende week vrijdag voor het eerst in de competitie thuis. Futsal Frisia is dan om 21:00 uur de tegenstander.