SR2: Herstel voor FD, WK en DOSKO

Drs. Vijfje blijft de koploper in de Topklasse F. In eigen huis werd de tweede zege van het seizoen veiliggesteld tegen Leekster Eagles 2. In de ACLO werd het 5-1. Daarachter kwamen REUZ en Futsal Frisia (ook beide drie uit één) niet in actie vanwege Coronagevallen bij de Leeuwarders.

Herstel was er voor liefst drie ploegen. Futsal Dragten, Westerkwartier en DOSKO verloren hun eerste duel, maar wonnen deze week wel hun tweede pot. Dragten won in eigen huis van Hoogeveen. En dat mag knap worden genoemd, aangezien de Friezen verre van compleet waren. Westerkwartier herstelde zich tegen De Herauten. 3-2 werd het tegen De Herauten. DOSKO had woensdag de drie punten al in de knip dankzij een 3-2 zege in de slotseconden tegen het Winschoter WMC.

Komende week is er geen programma, dan wordt de tweede ronde van de beker gespeeld. Dat gaat om vier duels om te komen tot de ”’laatste 16”. Vanuit de Topklasse komen Drs. Vijfje (uit naar Usquert) en Beilen (thuis tegen Sporting Emmen) in actie.