Beker: REUZ 1 loot Dragten 3

In de Achtste Finale van de Noordelijke districtsbeker is REUZ gekoppeld aan Futsal Dragten 3. De Friezen komen uit in de 1e klasse B en zijn daarin na drie duels koploper. Het duel staat op 19 november op het programma in Drachten. Op maandag 15 november is de start van de achtste finale: Topklasser Westerkwartier neemt het op tegen Avanti, de ploeg die een ronde eerder verrassend Frisia versloeg.

Woensdag worden er drie duels gespeeld: DOSKO, de ploeg die in de Landelijke beker werd uitgeschakeld door landskampioen Hovocubo, treft in eigen huis Gieten. WMC moet op bezoek bij ZVF uit Franeker en Hoogeveen gaat de polder in waar Futsal Emmeloord 2 wacht. Op vrijdag komen naast REUZ ook de Topklassers Futsal Dragten en Drs. Vijfje in actie. Dragten is gastheer van Drs. Vijfje 2, Vijfje 1 bezoekt PKC ’83 2.