SR4: REUZ, DOSKO en WMC winnen

Speelronde 4 in de Topklasse F was een magere. Met maar drie duels op het programma kwamen er maar zes ploegen in actie. DOSKO en Leekster Eagles 2 deden dat woensdag in Emmer-Compascuum. En de thuisploeg pakte daar alweer haar derde zege op rij. De Zuid-Drenten komen daarmee op negen punten en doen volop mee.

Dat doet ook REUZ. De Vriezenaren versloegen Westerkwartier met 3-2 en hebben eveneens negen punten. Wel heeft de ploeg van Mike Baalmans een beter doelsaldo en een duel minder gespeeld. En tot slot speelden in De Drait in Drachten de plaatselijke Futsal en WMC tegen elkaar. De Groningers wonnen met 0-3 en stijgen daarmee naar de subtop.

Volgende week een inhaalweek. Twee duels worden er gespeeld. In Hoogeveen is er woensdag een heuse Drentse derby tussen Futsal Hoogeveen en Beilen. Hoogeveen zal zich ongetwijfeld willen revancheren na de matige seizoenstart, Beilen gaat op jacht naar de eerste punten van het seizoen. Vrijdag spelen Westerkwartier en Futsal Dragten tegen elkaar in Sportcentrum Leek. Beide ploegen staan op drie punten en als ze een rol van betekenis willen spelen zal er moeten worden gewonnen.