SR6: Puntverlies voor REUZ en Frisia

De twee ploegen die voorafgaand aan speelronde zes alles nog hadden gewonnen hebben voor het eerst puntverlies geleden. Frisia deed het van de twee nog het beste met een gelijkspel bij Hoogeveen (3-3). REUZ ging onderuit op bezoek bij Drs. Vijfje. In de ACLO zegevierde de ploeg van Bert Barelds met 7-5.

Bovenin profiteert DOSKO optimaal van het puntverlies: de Drenten wonnen woensdag zelf met 6-5 van De Herauten, waarmee DOSKO nu net als REUZ twaalf punten heeft. Frisia volgt met toen punten op de derde plaats. Onderin de Topklasse F heeft Futsal Dragten goede zaken gedaan. De ploeg van Luchien Eding versloeg Beilen, dat evenals Dragten drie punten had, met 4-3. De uitslag tussen WMC en Leekster Eagles 2 is vooralsnog nog niet bekend.

Volgende week weer een goed gevuld programma. Medekoploper DOSKO gaat een lastige uitwedstrijd tegemoet met een bezoek aan Westerkwartier. Frisia ontvangt op woensdag WMC en subtopper Drs. Vijfje treft Futsal Dragten. Op maandag neemt De Herauten het op tegen Hoogeveen en in Leek staat vrijdag de kelderkraker op het programma tussen Eagles 2 en Beilen. Koploper REUZ is vrij.