Beker: REUZ 1 door, 2 & 3 eruit

Wisselende resultaten gisteravond voor de REUZen. Buitenhuis waren er prima resultaten met een 1-4 overwinning van het vlaggenschip op Futsal Dragten 3. REUZ 1 bekert daarmee door naar de kwart finale. De ploeg van Mike Baalmans had zeker geen makkie in Friesland, maar dankzij Sietse Wichers (penal), Patrick Steenbergen (2x) en Roel Grootjans kwam de ploeg eigenlijk nooit echt in de problemen.

In eigen huis waren de resultaten teleurstellend. Allereerst REUZ 2 dat tegen LTC 3 speelde. De youngsters kwamen er simpelweg niet aan te pas en verloren met 0-6. Vervolgens REUZ 3 dat best een prima duel en had in Nieuw Roden 4 een gelijkwaardige opponent. Dat was terug te zien in de uitslag (3-3), maar de penalty’s namen de Nei-Roners net even wat beter. Daarmee is het bekeravontuur van de REUZ-ploegen in de B-categorie over en uit.