Geen zaalvoetbal vanavond!

Geen REUZ-zaalvoetbal in De Kamp vanavond. REUZ 1 ging al niet door; REUZ 3 is ook afgelast. De KNVB heeft alle duels vanwege de naderende storm eruit gehaald.

Komende vrijdag wederom een thuispot voor REUZ 1 in El Campo. Om 21:00 uur komt Hoogeveen op bezoek. Traditioneel een lastige tegenstander voor REUZ: doorgaans zijn beide ploegen altijd erg aan elkaar gewaagd en zit er weinig verschil tussen beide.

Beide ploegen zijn 2022 goed begonnen: REUZ won afgelopen vrijdag ruim van hoogvlieger Frisia (9-0) en opponent Hoogeveen versloeg Westerkwartier met 3-1. Het maakt dat Hoogeveen weer zicht heeft gekregen op de (sub)top, na een ietwat teleurstellende start van de competitie voor de Coronastop.

Na REUZ 1 om 22:00 uur komt REUZ 3 in actie, met daarbij de belangrijke vraag: kunnen zij de prima start een vervolg geven. Ondanks een huidige vijfde plaats heeft het derde in vijf duels alles gewonnen, al heeft het in V&Z Veendam een geduchte concurrent.