Tim van Huffelen schiet REUZ 1 naar zege

Het absolute vuurwerk in Sporthal De Kamp afgelopen vrijdagavond kwam pas drie minuten voor tijd. REUZ 1 keek tegen een 2-3 achterstand aan tegen Futsal Hoogeveen. Twee loeiharde en onhoudbare pegels van Tim van Huffelen draaiden de wedstrijd volledig om. Eerst met een meespelende goalie een verwoestende uithaal in de kruising de gelijkmaker en een minuut voor tijd uit een vrije trap alsnog de winnende treffer.

Tot dan toe was er verder sporadisch vuurwerk in El Campo. REUZ begon sterk en kwam snel op voorsprong via Patrick Steenbergen op aangeven van Sietse Wichers. Een knullig rolletje betekende 1-1, maar vlak voor rust was het opnieuw Steenbergen die de ploeg van Mike Baalmans met een voorsprong liet rusten. Na rust een rommelig en slordig REUZ. De Vriezenaren gaven verdedigend teveel ruimte weg en aanvallend ontbrak er scherpte om de wedstrijd in het slot te gooien. Hoogeveen profiteerde optimaal en leek met 2-3 te winnen in Vries. Daar dacht van Huffelen uiteindelijk kennelijk anders over.

De drie punten van REUZ betekenen dat REUZ zich nog steeds koploper mag noemen in de Topklasse F. Concurrent Frisia verloor deze week, wat maakt dat REUZ twee punten los staat van de concurrentie. Komende vrijdag wederom thuis. Beilen komt om 21:00 uur op bezoek.