SR11: Top-3 wint allen met 5-0

Weinig verrassingen in speelronde 11 van de Topklasse F. De drie bovenste ploegen in de Topklasse F wonnen met 5-0, waarbij de zege van Drs. Vijfje op WMC, op papier een echte topper, de knapste was. Koploper REUZ had in eigen huis een eenvoudige avond met Beilen en DOSKO won in Drachten van Futsal Dragten. Ook blijft VV Westerkwartier bovenin meedoen. Zij wonnen de gemeente Westerkwartier-derby met 3-1 van hekkensluiter Leekster Eagles 2.

Wederom een drukke week voor De Herauten; twee keer komt de ploeg uit Bergum in actie. Op maandag wacht de nummer twee Drs. Vijfje, vrijdag is Futsal Dragten de opponent. Woensdag staat op papier het mooiste duel op het programma tussen de nummers drie en vier DOSKO en Frisia. Verder op vrijdag Hoogeveen tegen Leek 2 en WMC versus Beilen.