SR12: DOSKO evenaart koppositie

DOSKO heeft na de 5-3 zege op Frisia afgelopen woensdag de koppositie in de Topklasse F geëvenaard. Dat was REUZ, dat niet in actie kwam, met 21 punten en op dat aantal staan de Zuid-Drenten eveneens. Daarmee laten de Leeuwarders het de laatste weken een beetje liggen; Frisia zakt naar plaats vijf.

Wie het ook liet liggen deze week is Drs. Vijfje. De studenten verloren verrassend bij De Herauten met 5-3. De ploeg van Bert Barelds stond zelfs met 0-3 voor, maar een ontketende Huy Tran bij de thuisploeg zette het duel volledig op zijn kop. Vijfje staat nog wel derde op drie punten van de leiders.

WMC boekte een minimale zege op Beilen. In Winschoten werd het 1-0. Uiteraard wel voldoende voor drie punten en een vierde plaats, eveneens op drie punten van de koplopers. Futsal Dragten speelde zich vrijdag stevig in de middenmoot. De Drachtsters wonnen eenvoudig met 6-2 van De Herauten. Hoogeveen tegen Leek 2 werd afgelast.

Komende week weer een prachtige week in de Topklasse F. Op vrijdag de nummers één tot en met vier tegenover elkaar met REUZ thuis tegen Vijfje en WMC thuis tegen DOSKO. Verder op maandag De Herauten tegen Westerkwartier, op woensdag Frisia tegen hekkensluiter Leek 2 en vrijdag nogmaals Westerkwartier in actie, waarbij trainer/coach Erik Donker zijn oude ploeg, Futsal Dragten, bezoekt.