REUZ 1 en Drs. Vijfje delen de punten

Een heuse kraker afgelopen vrijdag in Sporthal De Kamp tussen REUZ en Drs. Vijfje uit Groningen en eigenlijk ook wel reclame voor het zaalvoetbal. Inzet was de koppositie in de Topklasse F, die REUZ vooraf in handen had. Vijfje volgde als nummer vier, met drie punten achterstand op de REUZen.

Het werd een echt zaalvoetbalgevecht met twee uitblinkende doelmannen. Aan REUZ kant was dat captain Rolf van Wijk die net als zijn Groninger collega aan de andere kant voor rust het doel wist schoon te houden. En dat terwijl er wel degelijk mogelijkheden aan beide kanten waren.

Na rust vielen er wel goals. Drs. Vijfje nam hierin de leiding, maar dankzij een sterk spelende Sietse Wichers volgde al snel de gelijkmaker voor REUZ. Met nog zo’n vijf minuten op de klok waren het wederom de bezoekers die voor kwamen, maar met een meespelende doelman was het Melvin Nuwolt die de eindstand op 2-2 bepaalde.

Een terechte uitslag waar beide coaches Mike Baalmans (REUZ) en Bert Barelds (Drs. Vijfje) mee konden leven. Concurrent DOSKO won vrijdagavond bij WMC en daarmee neemt de ploeg uit Emmer-Compascuum de leiding over. REUZ volgt nu als nummer twee op twee punten (en een duel minder). Volgende week een uitwedstrijd bij Futsal Dragten.