REUZ 1 wint op zijn Duits bij Hoogeveen

De zaalvoetballers van REUZ 1 hebben woensdagavond uitstekende zaken gedaan door op bezoek bij concurrent Hoogeveen met 4-5 te winnen. De zege kwam, net als in Vries overigens tegen dezelfde tegenstander, tot stand in de allerlaatste minuut. Bovendien moesten de Vriezenaren liefst vier keer terugkomen van een achterstand.

Dat begon al na minuut één. Hoogeveen-spits Wim Bos wist beheerst af te ronden. REUZ dus al snel in de achtervolging. En dat deed het ook vrij vlot dankzij Ivar Goedkoop. Het recept een goal tegen krijgen en er ééntje scoren herhaalde zich vervolgens nog drie keer. Aan Hoogeveen-kant wederom Bos, aan REUZ-kant was het Björn Tooren die scoorde uit een overtalsituatie. Voor rust volgde via Tim Mulder een voorsprong voor Hoogeveen, na rust was het Melvin Nuwolt die wederom uit overtal gelijkmaakte. En tot slot was het Bos met de 4-3 en aansluitend de 4-4 door een harde vrije trap van Tooren.

En een gelijkspel zou als eindscore ook een goed beeld geven van de uiteindelijke wedstrijd. Wat de uiteindelijke REUZ-zege opleverde was het matig omschakelen van de thuisploeg. REUZ gaf nog wel gas en via een strakke voorzet van Roel Grootjans op de geheel vrijstaande Patrick Steenbergen was het REUZ dat er zodoende met de drie punten mee vandoor ging. Drie zeer belangrijke punten voor de strijd om promotie. Op vrijdag 29 april komt WMC in Vries op bezoek. Aftrap 21:00 uur.