SR18: Goede zaken Frisia en WMC

Met nog grof gezegd een kwart te spelen blijft het ongemeen spannend aan kop van de Topklasse F. DOSKO kwam deze week niet in actie, maar moest wel toekijken hoe Frisia de Drenten hebben geëvenaard in punten. De Leeuwarders wonnen met 4-8 bij Dragten. Op de derde plaats is WMC terug te vinden. De Groningers wonnen hun duel bij concurrent REUZ met 4-7, dat daarmee vierde blijft staan. Drs. Vijfje staat nog vijfde, kwam niet in actie en heeft de minste verliespunten. In de middenmoot wist Westerkwartier eenvoudig met 5-0 te winnen van Beilen.

Deze week krijgt de Topklasse weer een vervolg. Op maandag kan WMC de koppositie overnemen. De Herauten wacht in Bergum. Op vrijdag komt De Herauten wederom in actie. Zij bezoeken Drs. Vijfje. Een dubbel programma in Leek. Gelijktijdig spelen daar Leekster Eagles 2 tegen DOSKO en Westerkwartier tegen REUZ. Tot slot is het in Beilen de Drentse derby tussen de plaatselijke v.v. en Hoogeveen.