SR19: DOSKO en Frisia samen aan kop

De bovenste ploegen in de Topklasse F bleven, op REUZ na, deze week foutloos. Het maakt dat Drs. Vijfje met 28 uit 14 op pole position staat, gevolgd door WMC met 30 uit 15. DOSKO en Frisia zijn de koplopers met beide 31 uit 16, maar daar kunnen Vijfje en WMC dus nog overheen.

DOSKO had vrijdagavond geen enkele moeite met Leekster Eagles 2. Het won met 2-6. Dat had WMC maandagavond niet met De Herauten: in Bergum werd het 0-4. Meer moeite hadden Drs. Vijfje en Frisia met De Herauten. Vijfje won vrijdag nipt met 3-2 en Frisia maakte er een doelpuntenfestijn van en won gisteravond met liefst 8-9 bij de Bergummers.

REUZ haakt voorlopig even af in de promotiestrijd. De Vriezenaren verloren vrijdag met 5-3 van Westerkwartier. Samen met Hoogeveen staan de Drenten nu in de wachtkamer. Hoogeveen had vrijdag geen enkele moeite in de Drentse derby tegen Beilen. Het werd in Beilen 1-8 voor de blauwhemden.

Deze week volgen weer enkele mooie duels in de Topklasse F. Een belangrijke week voor Drs. Vijfje dat woensdag Hoogeveen treft in eigen huis en vrijdag de topper speelt bij WMC. DOSKO treft woensdag Futsal Dragten. Vrijdag maken Leekster Eagles 2 en Westerkwartier uit wie de beste van het Sportcentrum Leek is en speelt REUZ een uitwedstrijd bij Beilen.