Verlies bij Beilen betekent einde seizoen REUZ 1

Van titelkansen naar promotiekansen naar de wachtkamer naar einde seizoen. De laatste weken van REUZ in een notendop. Twee nederlagen tegen WMC en Westerkwartier zorgden voor de wachtkamer. Een volgende nederlaag bij Beilen betekent definitief dat er geen promotiekansen meer zijn voor de REUZen, dus dat het seizoen wel klaar is voor de ploeg van Mike Baalmans.

Enerzijds is dat hartstikke zonde. Er waren namelijk volop kansen, maar de REUZen hebben het zelf simpelweg verkloot. Als je met 0-3 voor staat bij rust tegen een laagvlieger en vervolgens de tweede helft de slechtste helft van het seizoen en met 5-4 verliest speelt mag je nimmer spreken van promotie. En dus staan er nog vier potjes op het programma op des keizers baard.

Anderzijds is de Topklasse F voor de Vriezenaren een uitstekend niveau om op te spelen. Zeker gezien de gemiddelde leeftijd is een stapje omhoog allicht iets te hoog gegrepen. En dus zien we REUZ 1, in dezelfde samenstelling, volgend seizoen weer terug op het derde niveau van Nederland. Voor de statistiek: de Patricks waren verantwoordelijk voor de treffers. Berends één maal, Steenbergen drie keer. Komende vrijdag wacht in eigen huis hekkensluiter Leekster Eagles 2.