REUZ 1 laat weinig heel van Eagles 2

Het werd een eenvoudige zaalvoetbalavond voor de zaalvoetballers van REUZ afgelopen vrijdagavond in De Kamp. Van de bezoekers Leekster Eagles 2, tevens hekkensluiter, werd weinig heel gelaten. De Leeksters keerden huiswaarts met dubbele cijfers.

In het eerste bedrijf draaide de ploeg van Mike Baalmans de kraan nog niet eens volledig open. Dankzij twee treffers van Patrick Steenbergen en één van Sietse Wichers stond het bij rust 3-0. Na rust kwam de motor echt op dreef en maakte REUZ er nog liefst negen bij. Drie op naam van Wichers, drie maal Tim van Huffelen, twee maal invaller Thomas Meijering en een eigen doelpunt.

De bezoekers konden een keer scoren uit een penalty, waarmee er een uiteindelijke 12-1 overwinning op het scorebord voor REUZ stond. Een eenvoudige avond dus. Maandag kan REUZ gelijk weer aan de bak. Dan wacht een uitwedstrijd bij Frisia.