REUZ 1 verliest bij DOSKO en is uitgespeeld

De zaalvoetballers van REUZ 1 zijn ook komend seizoen actief in de Topklasse F. Na afgelopen week had de ploeg van Mike Baalmans nog een sprankje hoop op promotie, maar daarvoor moest er in ieder geval woensdag worden gewonnen bij concurrent DOSKO. Dat lukte niet, waardoor REUZ komend seizoen weer te bewonderen is in de Topklasse F.

Het ging stroef voor de REUZen in Sporthal De Klabbe in Emmer-Compascuum. De Vriezenaren waren slordig in balbezit en creëerde eigenlijk de kansen voor DOSKO. En één van deze kadootjes werd vakkundig uitgepakt door de thuisploeg. Het was wel het moment dat REUZ wat meer bij de les was, want al snel volgde via een bekeken schuiver van Roy de Bruin de gelijkmaker. REUZ ging zelfs rusten met een voorsprong. Een vrije trap van Tim van Huffelen wist Patrick Steenbergen ietwat fortuinlijk tot doelpunt te promoveren.

Na rust begon REUZ alles tegen te zitten. Het spel werd slordiger en kansen werden niet benut. Daarbij was het geluk ook zeker niet aan de Vriezer-zijde. Het maakte dat DOSKO kon uitlopen naar 4-2. De REUZen kwamen met de 4-3 van Roel Grootjans en een bal op de lat van De Bruin nog dichtbij, maar helaas zat er niet meer in. Geen winst en dus ook geen promotie. Daarentegen wel een prima eindklassering in de subtop van de Topklasse F. Komend seizoen nieuwe ronde, nieuwe kansen, met dezelfde selectie als dit seizoen.