SR2: Hoogeveen foutloos, DOSKO Frisia gestaakt

De nieuwe koploper in de Topklasse F is Futsal Hoogeveen. De blauwhemden hebben na twee duels nog steeds de volle buit. Woensdag werd er met 3-1 gewonnen van PKC ’83 2. Daarachter volgt Futsal Dragten met vier punten. De Friezen pakten vrijdagavond de eerste zege door De Herauten met 4-0 te verslaan. En in Leek boekte promovendus Futsal Emmeloord de eerste zege van het seizoen. Het reserveteam van Leekster Eagles werd met 0-3 verslagen.

In deze speelronde helaas ook geen reclame voor het zaalvoetbal in Emmer-Compascuum: het duel tussen DOSKO en Frisia werd woensdagavond helaas gestaakt bij een 2-3 stand in het voordeel van de Leeuwarders. Er zou nog ongeveer een kwartier te spelen zijn. REUZ, Westerkwartier, Borger en Usquert kwamen deze ronde niet in actie.

Volgende week geen zaalvoetbal, die week erna wel weer een vol programma. Te beginnen op maandag in Bergum, waar De Herauten gastheer is van zvv Borger. Op woensdag is het Frisia tegen Hoogeveen en Emmeloord tegen DOSKO en op vrijdag drie duels: PKC ’83 2 tegen Futsal Dragten, REUZ tegen Leekster Eagles 2 en Westerkwartier versus Usquert.