REUZ laat weinig heel van Leekster Eagles 2

Afgelopen vrijdag speelde REUZ haar tweede competitiewedstrijd in de Topklasse F. Na twee voetballoze vrijdagen was het Leekster Eagles 2 dat op bezoek kwam in Sporthal De Kamp. Het werd een zeer eenvoudige avond voor de ploeg van Mike Baalmans.

REUZ speelde prima tegen een zwak tweede team van Leek. Na een helftje zaalvoetballen in Vries stond het al 6-1 voor de REUZen. Na rust liep REUZ in de dubbele cijfers, waarbij de teller uiteindelijk stopte bij liefst 15 goals. De Leeksters scoorden er uiteindelijk drie. De mooiste van de avond kwam van de voetbal van Roel Grootjans met een zeer fraaie lob over de Eagles-goalie. Verder scoorden Patrick Steenbergen (6x), Sietse Wichers en Patrick Berends (2x), Roy de Bruin, Melvin Nuwolt, Tim van Huffelen en Yassine Yettefti.

Met zes punten uit twee duels is REUZ het seizoen foutloos begonnen. Woensdag krijgt dat hopelijk een prima vervolg, want dan wacht de eerste uitwedstrijd. Dat gaat in Emmer-Compascuum gebeuren tegen DOSKO. En dat is zeker een ander kaliber dan Leek 2.