SR3: REUZ, Frisia en Westerkwartier foutloos

Na twee (en halve) speelronde zijn er drie ploegen nog foutloos in de Topklasse F: REUZ, Frisia en Westerkwartier. REUZ versloeg een zwak Leekster Eagles 2 met 15-3, Frisia zegevierde woensdag erg knap met 4-2 tegen concurrent Hoogeveen en Westerkwartier speelde tegen promovendus Usquert een spannende pot. Uiteindelijk trok de ploeg van Erik Donker hem met 3-2 over de streep.

Daarachter zijn de promovendi PKC ’83 2 en zvv Borger het seizoen ook prima gestart. PKC won vrijdag met 8-3 van Futsal Dragten en heeft uit drie duels nu zes punten, Borger versloeg De Herauten met 2-8 en heeft vier uit twee. DOSKO bewees zichzelf een slechte dienst door het duel tegen Emmeloord af te zeggen. Het komt de ploeg uit Emmer-Compascuum op drie minpunten te staan.

Deze week weer volle bak met speelronde 4 e zes duels. Maandagavond de Westerkwartier derby tussen Leekster Eagles 2 en Westerkwartier. Woensdag treffen de nummers drie en vier van vorig seizoen elkaar: DOSKO tegen REUZ. Ook is het Hoogeveen versus Futsal Emmeloord. Vrijdag drie potjes: de promovendi Borger en PKC ’83 2 tegen elkaar, de Friese derby tussen Futsal Dragten en Futsal Frisia en strijden Usquert en De Herauten, beide nog puntloos, voor de eerste punten.