Inspiratieloos REUZ 1 verliest van Hoogeveen

De zaalvoetballers van REUZ hebben zichzelf vrijdagavond een slechte dienst bewezen. De ploeg van Mike Baalmans verloor in eigen huis kansloos van concurrent Hoogeveen. Daarmee incasseert REUZ de eerste nederlaag van het seizoen en zakt het in de Topklasse F richting de middenmoot.

Vanaf het begin af aan zat het er al niet in voor de Vriezenaren. Na een snelle achterstand zorgde Patrick Steenbergen nog voor de gelijkmaker. Maar snel daarna vielen de 1-2, 1-3 en 1-4. Na rust was kwam er zowaar wat spirit in de ploeg en werd het via Steenbergen en Melvin Nuwolt weer een spannende pot. Dat was echter van korte duur; na de 3-4 breidde Hoogeveen de score uit naar liefst 3-8. De 4-8 was vervolgens enkel nog voor de statistiek.

Komende vrijdag wederom een thuisduel voor REUZ 1. Dan is de nummer twee op de ranglijst, Futsal Emmeloord, de tegenstander. Er zal dan absoluut uit een ander vaatje moeten worden getapt. De aftrap in De Kamp is uiteraard om 21:00 uur.