SR5: Promovendi leiden de dans in Topklasse F

Promovendus PKC ’83 2 is na vijf speelronden de trotse koploper in de Topklasse F. De Groningers versloegen vrijdag De Herauten met liefst 8-1 en hebben zo tien punten uit vijf. Daarachter volgt een andere promovendus, Futsal Emmeloord, met negen punten. Emmeloord won eenvoudig met 10-2 van Futsal Dragten.

Ook Westerkwartier en Hoogeveen deden goede zaken en hebben negen punten. Westerkwartier versloeg DOSKO met 6-2, Hoogeveen won met 4-8 bij zvv REUZ. Borger heeft acht punten dankzij een knappe 2-4 overwinning bij Frisia. Maandag won Leekster Eagles 2 met 5-4 van Usquert.

Deze week twee duels op het programma. Woensdag reist Frisia voor vijftien minuten zaalvoetbal af naar DOSKO om het restant uit te spelen. Het staat daar 2-3 voor de Leeuwarders. Vrijdag een mooi affiche in Vries tussen REUZ en Futsal Emmeloord.