Winst en verlies in druk weekend REUZ 1

Een vrijdag-maandag programma heeft REUZ afgelopen weekend slechts drie punten opgeleverd. Vrijdag verloor REUZ 1 toch wel ietwat teleurstellend in eigen huis van Borger, maandagavond werd het in het Friese Burgum een klein beetje goed gemaakt met een degelijke overwinning op hekkensluiter De Herauten.

Allereerst vrijdag tegen zvv Borger. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de REUZen, die met een 2-0 voorsprong bij rust de wedstrijd vrij goed leken te controleren. Yassine Yettefti en Roy de Bruin waren de schutters. Na de rust ging het echter helemaal mis. Goals werden simpel weggegeven en de goalie van Borger keepte een uitstekende partij. Via Yettefti’s tweede en Patrick Steenbergen werd er nog wel twee keer gescoord, maar de vijf tegentreffers resulteerden in een 4-5 nederlaag.

Op maandag moest de ploeg van Mike Baalmans op bezoek bij De Herauten. Het werd een degelijke partij van de Vriezenaren, die in Thomas Meijering en Jelmer Polman waardige vervangers hadden gevonden voor de lange lijst afwezigen. REUZ, met een uitblinkende doelman Rolf van Wijk, won eenvoudig met 0-4, waarbij alle treffers op naam van Steenbergen kwamen.

Op vrijdag 25 november komt REUZ weer in actie. Om 21:00 uur is in eigen huis PKC ’83 2 de tegenstander. De Groningers doen het eveneens prima in de Topklasse F en staan derde. Een leuk affiche én toetje dus na Nederland tegen Ecuador.