REUZ 1 eenvoudig naar laatste acht in de beker

De zaalvoetballers van REUZ hebben zich eenvoudig geplaatst voor de kwartfinale van het noordelijke bekertoernooi. De ploeg van Mike Baalmans versloeg Hoofdklasser Drs. Vijfje 2 met 7-2. Daarmee zit ook het zaalvoetbaljaar 2022 erop voor de REUZen, die de Topklasse F op vrijdag 27 januari pas weer hervatten.

Een grootse wedstrijd speelde REUZ afgelopen woensdagavond niet in Sporthal De Kamp. Degelijk en geconcentreerd was het wel, waardoor een bekerstunt van de klasse lager spelende Groningers nooit een issue is geweest. Via Patrick Berends, Melvin Nuwolt en Patrick Steenbergen liepen de Vriezenaren uit naar een 4-0 voorsprong. Drs. Vijfje scoorde voor rust één keer. Na rust waren het Tim van Huffelen, Sietse Wichers en Steenbergen die er zeven REUZ-treffers van maakten. En ook Vijfje scoorde eenmaal.

De REUZen scharen zich dus bij de laatste acht van het bekertoernooi. Naast REUZ zitten ook de Topklassers Usquert en Frisia en de Hoofdklassers CSVC (Coevoerden) en zvv Urk 2 nog in de beker. De overige drie ploegen komen uit de duels tussen Westerkwartier en Futsal Emmeloord 2, Futsal Dragten 1 en Futsal Dragten 3 en zvv Borger en Inter Maluku FC.