Palmares

De zaalvoetbalvereniging zvv REUZ is opgericht in mei 2000. Competitie werd gespeeld vanaf het seizoen 2000/2001. Hieronder de palmares van zvv REUZ in de voorgaande jaren.

Palmares REUZ 1:
2017/18 – 4e Topklasse F – 1e Ronde KNVB Beker – Achtste finale KNVB Beker Noord
2016/17 
– 5e Topklasse F – Winnaar KNVB Beker Noord
2015/16
– 5e Topklasse F
2014/15
– 4e Topklasse F – Halve finale KNVB Beker Noord
2013/14
– 10e Topklasse F (nacompetitie) – 1e Ronde KNVB Beker – Achtste finale KNVB Beker Noord
2012/13 – 5e Topklasse F – Winnaar KNVB Beker Noord
2011/12 – 3e Hoofdklasse I (promotie) – Halve finale KNVB Beker Noord
2010/11 – 2e 1e klasse B (promotie)
2009/10 – 2e 1e klasse C (nacompetitie)
2008/09 – 3e 1e klasse D (nacompetitie)
2007/08Kampioen 2e klasse
2006/07 Kampioen 3e klasse
2005/06Kampioen 4e klasse

Palmares overige REUZ-teams:
2017/18 – REUZ 2 – 2e Periodekampioen Hoofdklasse I
2017/18 – REUZ 5 – Kampioen 4e klasse
2015/16 – REUZ 2 – Kampioen 1e klasse
2014/15 – REUZ VR1 – Kampioen 1e klasse
2014/15 – REUZ 3 – Kampioen 2e klasse (huidig REUZ 2)
2014/15 – REUZ 6 – Kampioen 4e klasse
2013/14 – REUZ 6 – Kampioen 3e klasse (huidig REUZ 2)
2013/14 – REUZ 8 – Kampioen 4e klasse
2013/14 – REUZ VR1 – Kampioen 2e klasse
2013/14 – REUZ B1 – Kampioen district Noord – 4e NK zaalvoetbal junioren
2011/12 – REUZ 6 – Kampioen 4e klasse (huidig REUZ 3)
2007/08 – REUZ 2 – Kampioen 2e klasse
2006/07 – REUZ 5 – Kampioen 4e klasse
2005/06 – REUZ 5 – Kampioen 4e klasse